Toiminta

Tiloja vuokrataan eri järjestöille, kokouksille ja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Seuran talon käyttö menee aikaisempien vuosien tapaan, mm. laulukuoro Aikaisetmiehet, Elina Ehrola ja Tanja Lievonen jatkavat mahdollisesti alakoululaisten liikunnallista kerhoa. Lapsille ja vetäjille tarjotaan juomat. Elinalla ja Tanjalla sopivat koulutukset vetää lapsille suunnattua toimintaa (nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja sekä sosionomi lapsiin ja nuoriin suuntautuneena).

Elina Matkaselän ja Elina Ehrolan voimin on tarkoitus jatkaa nuorisotalon aukipitämistä nuorille, ns. nuokkaritoimintana. Siikajoen kunnan nuorisotoimea tullaan tässä myös aktivoimaan mukaan ja yhteistyönlaajentamista kartoitetaan.

Ruokolahden tanssitoimintaa pyritään jatkamaan. Pohdinnassa on taloudellinen kannattavuus ja talkoolaisten saatavuus huomioiden joko panostaminen nimekkäämpiin esiintyjiin harvennetuilla tanssikerroilla tai tanssien jatkaminen kesän 2023 mukaisesti. Kävijöitä oli kesä 2023 aikana keskimäärin 300/ilta. Talkoolaisista moni on jäänyt ansaitulle ”eläkkeelle” ja uusia henkilöitä on vaikea saada mukaan. Kampanjoita on ollut niin somessa kuin lavallakin tilanteen parantamiseksi kesän 2022 aikana jatkuen tälle vuodelle.

Vuonna 2024 kaikki perinteiset tapahtumat ja markkinat pidetään normaaliin tapaan.

Lapsille pyritään järjestämään monipuolista toimintaa kuten leiripäiviä, tapahtumia ja teemapäiviä.

Karoliinan taidekerho jatkuu SiMa-hankkeen alla Paavolan koululla. SiMa- toiminta on osa harrastamisen Suomen mallia, siikajokilaisittain SiMa-hanketta. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Siikajoki haluaa olla mukana edistämässä lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestämällä erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikilla viidellä peruskoululla. Mikäli tuo kerho ei nouse pystyyn pyrimme saamaan rahoitusta Karoliinan palkkaan muualta.

Lapsille ja nuorille tilat ilmaiset.